В Одесі грабіжник-невдаха під час спроби зламати банкомат застряг у ньому рукою

23.11.2016
«Як не вмієш — не берися», — каже народна приказка. Незле її час від часу нагадувати і грабіжникам, які регулярно поповнюють рейтинги найбільш курйозних по­грабувань.
 
До такого рейтингу спокійно може потрапити невдаха, який спробував пограбувати платіжний термінал.
 
«Екіпаж, що приїхав на місце, виявив невідомого, який сидів на землі. Його рука була затиснута в терміналі з прийому електронних платежів, встановленому на фасаді житлового будинку. Чоловік пояснив, що вирішив перевірити наявність грошей у терміналі, просунув руку і застряг. Тому руку вийняти не може і, швидше за все, отримав тілесні ушко­дження», — повідомив УНІАН із посиланням на прес-службу патрульної поліції Одеси. 
 
Як з’ясувалося, чоловік кілька годин пролежав на землі, намагаючись звільнити руку, тож появу поліції сприйняв як подарунок небес.
 
Не менш курйозне пограбування сталося днями і в Москві. Невідомі вирішили викрасти «зелену» статую оленя біля квіткового магазину «Кактус-базар».
 
Намагаючись винести важку конструкцію, складену з вазонів, чоловіки не втримали її і розбили будку охорони «Московського планетарію».
 
Тікаючи від охорони, вони спробували зупинити таксі, однак водій відмовився брати гріх на душу і поїхав, лишивши злодіїв з оленем на дорозі.
 
Кинути свою ношу невдахи-грабіжники здогадалися лише тоді, коли побачили поліцію, викликану сторожем планетарію. Однак їм це вже не допомогло.