Анна в короні

23.11.2016
Анна в короні

Кажуть, що кращий спосіб вийти заміж за олігарха — це перемогти в конкурсі краси. Втім, і одружені «місіс» не проти позмагатися, у кого ноги довші та талантів більше. І українки там не пасуть задніх. Варто згадати, що титул «Місіс світу» у 2008 році завоювала наша співачка Камалія, а в 2013-му одеситка Олена Шуба стала першою на конкурсі Mrs Top of the World.
До цього переліку можна додати і модель, співачку, телеведучу та художницю Анну Гомонову, яка стала другою на конкурсі Mrs Top of the World, поступившись лише росіянці Ельвірі Лісничій. Конкурс, у якому взяли участь 20 найвродливіших заміжніх жінок у віці від 18 до 45 років, проходив цього разу в столиці Індії Делі.
Цікаво, що успіх Анни разом з Україною може розділити і Білорусь, адже дівчина народилася у відомій родині білоруських художників. Свого часу вона була солісткою білоруського гурту «Топлес», а пізніше епатувала всіх фотовиставкою власних картин, якими вона прикривалася, знявшись у стилі «ню». Але кілька років тому вона вийшла заміж за киянина і навіть встигла знятися в реаліті-шоу «Панянка -селянка», де на її долю випало і на тракторі їздити, і гній чистити, і навіть брати участь у штучному заплідненні свині. 
Перемога Анни у міжнародних конкурсах краси — далеко не перша. Два роки тому вона виборола титул «Принцеса світу». А наступного року вона представлятиме Україну  на конкурсi «Місіс Земля», який відбудеться в Лас-Вегасі. Як зізналася красуня в одному з інтерв’ю, конкурси краси — це як наркотик: раз спробував — і кортить ще.