Смерть на трасі: аварія під Миколаєвом осиротила 3 дітей

22.11.2016
Водій «БМВ» iз невідомих причин на шаленій швидкості виїхав на зустрічну смугу на трасі Одеса—Новоазовськ та врізався у «Таврію», в якій їхало дві родини.

Дорожньо-транспортна подія забрала життя відразу трьох людей, які пiд час зіткнення перебували в легковику українського виробництва.

Загинули чоловік, його дружина та їхня чотирирічна дочка. Ще двоє малолітніх дітей та їхня мати отримали важкі травми та були терміново госпіталізовані до Березанської районної лікарні.

Водій «БМВ», мешканець Херсонщини Келеш Авдоян, фактично не постраждав. Відразу ж після події його доставили до СІЗО у місто Миколаїв для проведення слідчих заходів.
 
«Ми їхали з села Новоподілля до Одеси, щоб купити дітям нові речі та краще підготувати до школи, — розповіла мати двох дітей, яка лише дивом вижила у страшній аварії. — У загиблої родини вдома сиротами залишилися ще троє дітей. Нині всі вони перебувають під наглядом бабусі».
 
За словами медиків, життю дітей та їхнiй матері вже нічого не загрожує. Однак для продовження лікування та реабілітації потрібні значні фінансові витрати з боку потерпілих. Тим часом правоохоронні органи відкрили кримінальне виробництво за 286 статтею КК України.
 
Начальник відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту при слідчому управлінні Миколаївської області Володимир Василенюк каже: «Якщо провину винуватця ДТП буде доведено, йому загрожує штраф та від 5 до 10 років позбавлення волі».