Анорексія як причина: у Сумах із дев’ятого поверху викинулася студентка

22.11.2016
Сумчани шоковані трагедією. В одному з мікрорайонів міста з вікна квартири на 9-му поверсі викинулася 19-річна студентка. Від отриманих травм, несумісних із життям, вона померла на місці. 
 
Правоохоронці стверджують, що це не нещасний випадок, а самогубство, оскільки дівчина залишила батькам, iз якими проживала, передсмертну записку. В ній вона, кажуть, просила у рідних вибачення.
 
Причиною такого кроку, припускають у поліції, могли стати депресія та анорексія дівчини, на яку вона страждала, — дівчина важила лише 37 кілограмів. У її кімнаті було знайдено пігулки від схуднення.

«Родина в неї благополучна, а вона — добра й хороша дитина», — так відгукуються про загиблу її сусіди. Вони кажуть, що дівчина навчалася на другому курсі університету. Збиралася стати юристом.

До речі, психологи стверджують, що останнім часом кількість самогубств у нашій державі помітно зросла. Приміром, як повідомили «УМ» у прес-службі Черкаської обласної поліції, на Черкащині цього року кількість людей, які наклали на себе руки, збільшилася втричі порівняно з кількістю вбивств. І ця страшна цифра — майже 200 осіб. Вік тих, хто вкоротилив собі життя, — від 15 до 90 років.