Ді Капріо вирішив перетворити занедбаний острів на райський куточок

15.11.2016
Ді Капріо вирішив перетворити занедбаний острів на райський куточок

«Екологічний» Леонардо Ді Капріо.

Перебувати весь час у центрі уваги — це відповідально, а часом — і захопливо.
 
От і голлівудський красунчик Леонардо Ді Капріо так захопився новою роботою над документальним фільмом Фішера Стівенсона «До потопу», в якому актор подорожує світом і знайомить глядачів із наслідками глобального потепління, що вирішив зробити і свій реальний внесок у вирішення екологічної проблеми, хай і на окремому прикладі.
 
І така нагода знайшлася. Кілька років тому Ді Капріо разом зі своїм партнером Джеффом Гремом викупили за 1,75 млн. доларів острів Блекадор Кайє, який серйозно постраждав від вирубки дерев.
 
Леонардо зізнався, що після всього побаченого і почутого в ході роботи над фільмом його шокував стан острова, і він вирішив повернути його до первозданного стану, перетворивши одну частину острова на заповідник, а іншу — на розкішний курорт.
 
Зокрема, там побудують готель на 36 бунгало і ще 36 будиночків, які виставлять на продаж. 
 
За словами актора, будівельні роботи не зашкодять острову, оскільки під час будівництва використовуватимуться лише екологічні матеріали та альтернативні джерела енергії.
 
Крім того, Лео планує повністю відновити на острові місцеву флору і фауну.
 
До речі, це не перша участь Леонардо Ді Капріо в екологічних проектах. Він неодноразово брав участь у благодійних аукціонах, кошти від яких ішли на вирішення проблеми глобального потепління, і сам жертвував чималі суми.
 
А нам лишається сподіватися, що колись красунчик Лео завітає і до нас, щоб на власні очі побачити наслідки безконтрольного вирубування лісів у Карпатах чи «марсіанські пейзажі» на бурштинових «клондайках». Чи краще побережемо його нерви?