Джонні Депп вирішив повернутися до Ванесси Параді

10.11.2016
Джонні Депп вирішив повернутися до Ванесси Параді

Ванесса Параді.

Як часто ми починаємо цінувати дорогих нам людей лише тоді, коли втрачаємо їх чи обманюємося у своїх надіях.
 
От і відомий красунчик Джонні Депп після феєричного розлучення з актрисою Ембер Херд, яка звинуватила його в усіх можливих і неможливих гріхах, схоже, розкаявся і подивився іншими очима на французьку співачку та акторку Ванессу Параді, матір двох його дітей, з якою він прожив чотирнадцять років у громадянському шлюбі, доки лихий не поплутав.
 
Принаймні після розлучення з Ембер Деппа кілька разів помічали в людних місцях у Лос-Анджелесі на романтичних побаченнях iз Параді, причому він поводився як справжній закоханий, а Ванесса йому підігрувала і відверто кокетувала.
 
А днями з’явилися чутки, що «Джек Горобець» пакує речі й переїжджає до Парижа, щоб оселитися в її апартаментах і бути ближче до коханої та дітей.
 
Напевне, найбільше цьому радіють саме Лілі-Роуз i Джек, які не полишали надії на возз’єднання батьків.
 
Лілі-Роуз недавно зізналася, що Депп спілкувався з ними й раніше, коли був одружений з Ембер. А останнім часом їхні контакти стали дуже частими.
 
Лишається сподіватися, що цього разу Депп буде мудрішим і не випустить iз рук свого щастя. І нарешті поведе таки Ванессу до вівтаря. Бо кохання — коханням, а про весілля мріє кожна жінка.
 
Навіть якщо тобі «трішки за сорок», і в тебе двоє дітей.