Відомий голлівудський актор Стівен Сігал отримав російське громадянство

08.11.2016
Відомий голлівудський актор Стівен Сігал отримав російське громадянство

Орнелла Муті готує документи для отримання громадянства Росії. (Фото з сайту kremlin.ru)

Схоже, Росія всерйоз узялася латати свій імідж за рахунок зірок «капіталі­стичного Заходу».
 
Три роки тому світові таблоїди облетіла звістка про те, що в гості до Путіна на ПМЖ приїхав француз Жерар Депардьє.
 
Поважного гостя ледь не на руках носили, влаштовуючи йому бучні прийоми і подарувавши квартири в Саранську та в Грозному.
 
Втім через три роки пішли чутки, що «господін Депардьє» продав свої квартири (останню — за 15 мільйонів рублів) і чкурнув назад до Бельгії, а в інтерв’ю французькому каналу Canal+ заявив, що не збирається туди повертатися, а, якщо засумує за таким життям, то зможе «кілька днів пожити у своєму хліві».
 
Але святе місце порожнім не буває. Місце Депардьє в російській пропаганді цілком може посісти американський актор Стівен Сігал, якому днями Володимир Путін так само вручив російський паспорт.
 
Голлівудський майстер східних єдиноборств давно вже був помічений у симпатіях до російського лідера і навіть приїжджав до анексованого Севастополя на зліт байкерів на запрошення кращого друга Путіна «Хірурга».
 
Втім і в Сігала теж виявився запасний аеро­дром — у січні актор отримав ще й почесне громадянство Сербії. Та й від американського паспорта відмовлятися він не збирається.
 
Ходять чутки, що документи на отримання російського громадянства подала й італійська актриса Орнелла Муті, відома за фільмом «Приборкання норовливого» з Адріано Челентано.
 
Крім цього фільму, вона відзначилася ще й тим, що в лютому минулого року скасувала свою участь у виставі, начебто через хворобу, хоча в цей же день була помічена в Санкт-Петербурзі на благодійній вечірці поряд із Володимиром Путіним.
 
За це актрису було звинувачено в шахрайстві, i вона сплатила штраф.
 
Як довго триватимуть їхні «російські гастролі», будемо бачити.