Сім’я волонтерів із Херсона відправила бійцям АТО "вітамінні боєприпаси"

28.10.2016
Сім’я волонтерів із Херсона відправила бійцям АТО "вітамінні боєприпаси"

Перець для фронтовиків.

Подружжя пенсіонерів — Ігор та Ольга Анохіни — за літо та осінь встигли самостійно закатати аж 131 трилітрову банку болгарського перцю!
 
За словами волонтерів, готували вони цю смакоту за спеціальним рецептом, який вже протягом ста років дбайливо передається з покоління у покоління в їхній родині.
 
— Секрет смачного медового маринаду мені передала мама, а дізналася про нього від своєї бабусі, — з посмішкою розповідає Ольга Анохіна. — За тривалий період часу ми встигли випробувати його на всіх членах нашої великої родини та на друзях. Відгуки чули тільки позитивні. Тепер вітамінний заряд відправиться на Донбас, щоб забезпечити нашим хлопцям міцне здоров’я та добрий настрій під час зимових холодів.
 
Відзначимо, що ці смаколики будуть аж ніяк не зайвим доповненням до меню наших захисників, адже болгарський перець — чемпіон за вмістом вітаміну С. Саме він підвищує імунітет та зберігає чоловіче здоров’я.
 
Отож, не дивно, що саме чоловік Ольги, волонтер Ігор Анохін, взяв на себе відповідальність, закупити хороший та якісний перець на місцевому ринку.
 
Відзначимо, що із завданням він упорався на «відмінно».
 
За словами чоловіка, продавці на ринку вже добре знали його в обличчя та навіть свідомо знижували для нього ціну на свій товар у півтора-два рази, коли дізнавалися, що закупівля робиться для солдатів Української армії.
 
— Дружина раніше вже відвозила «на пробу» хлопцям пару банок нашої домашньої «закрутки» та сказала, що плоди її праці солдати оцінили на найвищому рівні, — радісно повідомив Ігор Анохін.
 
— Я щасливий, що, навіть будучи пенсіонером, усе ще можу приносити користь нашій країні та працювати на благо України.
 
Відзначимо, що сім’я Анохіних поповнила ряди волонтерів ще два роки тому, у самий розпал бойових подій на Донбасі.
 
Буквально з перших днів російської агресії (з часу окупації Криму та початку АТО) вони безкорисливо допомагають Збройним силам України.
 
На початку літа цього року ця дружна херсонська родина навіть отримала грамоту з рук очільника Херсонщини за регулярну волонтерську допомогу Зброй­ним силам України, а також за надання адресної допомоги підрозділам 36-ї бригади морської піхоти військової частини А 2802, яка захищає Україну в секторі «М» міста Маріуполь.