Ніколь Кідман оголосили іконою стилю серед кіноактрис

28.10.2016
Ніколь Кідман оголосили іконою стилю серед кіноактрис

Ніколь Кідман.

Якщо чесно, то на початку 90-х мало хто сподівався, що руде австралійське дівча з хмарою неслухняних кучерів на голові, яке пізніше по вуха закохається в Тома Круза і вийде за нього заміж, стане колись елегантною дамою і зразком для наслідування.
 
Втім життя зірки із постійним перебуванням під прицілом фотокамер та вроджене відчуття смаку далися взнаки — на різноманітних мистецьких церемоніях та фестивалях 49-річна Ніколь Кідман практично завжди потрапляє до рейтингу найелегантнішого вбрання.
 
А днями саме вона отримала звання «Ікона стилю» за версією щорічної модної премії InStyle Awards, яка відбулася в Лос-Ан­джелесі.
 
Ніколь Кідман таки не перестає вражати уяву, поєднуючи простоту і вишуканість. Свого часу саме вона була обличчям легендарного аромату Chanel No.5 та годинників Omega.
 
А в кіно саме її покликали на роль іншої беззаперечної «ікони стилю», принцеси Монако Грейс Келлі.
 
Сама актриса віддає перевагу приталеним сукням до коліна чи довгим елегантним сукням, часто з глибокими розрізами, які демонструють її «безкінечно довгі ноги».
 
Варто додати, що після розлучення із Томом Крузом, яке стало для всіх чи не більшою несподіванкою, ніж нинішня драма Джолі-Пітта, Ніколь знайшла розраду в роботі й у прагненні віднайти себе справжню.
 
І, схоже, це їй вдалося. Принаймні в оточенні свого другого чоловіка, австралійського кантрі-музиканта Кіта Урбана і двох донечок вона виглядає щасливою.
 
А головне — вона залишається однією з найзатребуваніших актрис Голлівуду.