Скарлет Йохансон передумала тікати від чоловіка і відкрила крамничку для гурманів

26.10.2016
Скарлет Йохансон передумала тікати від чоловіка і відкрила крамничку для гурманів

Скарлет Йохансон.

На хвилі епідемії зіркових розлучень звістка про те, що голлівудська зірка Скарлет Йохансон знайшла спільну мову зi своїм чоловіком, французьким журналістом Роменом Доріаком, не може не тішити.
 
Нагадаємо, що ще кілька місяців тому західні таблоїди скаржилися, що актриса не може прижитися в Парижі, куди переїхала до коханого, і погрожує втекти до більш милого серцю Лос-Анжелеса, а то й узагалі розлучитися.
 
Але ніщо так не освіжає романтичні почуття, як здійснення давньої мрії.
 
А у Скарлет вона була, очевидно, іще з тих часів, коли вона сама бігала на кіносеанси, прихопивши велику коробку поп-корну.
 
Тож Доріак запропонував їй відкрити в Парижі власну крамничку з продажу поп-корну для гурманів і доклав усіх зусиль, щоб це сталося якнайшвидше.
 
І от днями сотні парижан прийшли на відкриття крамнички Yummy Pop («Смачний поп-корн») в районі Маре на правому березі Сени.
 
Крім звичайного поп-корну, тут можна було скуштувати кукурудзу зі смаком морської солі, оливкової олії, полуниць iз вершками, пармезану, шавлії та інших незвичних добавок. Перших відвідувачів обслуговувала сама господиня, а Доріак їй допомагав. І обоє аж світилися від щастя.
 
Сама актриса зізналася, що вона з чоловіком давно мріяла відкрити кав’ярню з їхніми улюбленими американськими снеками в їхньому улюбленому європейському місті.
 
«Я сподіваюся, що це стане символом дружби між моїми улюбленими містами — Парижем і Нью-Йорком», — додала вона.
 
У перспективі подружжя планує відкрити ще кілька таких крамничок. А чом би й ні, якщо спільна справа творить такі дива?