Джанетт Джексон заскочили у хеджабі під час прогулянки з чоловіком

25.10.2016
Джанетт Джексон заскочили у хеджабі під час прогулянки з чоловіком

Джанетт Джексон.

Чи думав хто, наскільки кардинально зміниться життя сестри Майкла Джексона, відомої американської співачки Джанетт Джексон після того, як у 2012 році вона прийняла пропозицію руки і серця від мільярдера з Катару Віссама Аль Ману.
 
У травні цього року поп-діва шокувала своїх шанувальників, оголосивши, що чекає первістка. Причина для здивування досить вагома — нещодавно майбутня «молода мама» відсвяткувала своє 50-річчя.
 
Утiм співачка досить відповідально поставилася до нової ролі й ретельно виконує всі вказівки лікарів. Зокрема, довгий час вона не вставала з ліжка, щоб не зашкодити дитині.
 
А у квітні Джанетт Джексон відклала свій тур Unbreakable World, щоб «зосередитися на плануванні сім’ї».
 
А нещодавно в Лондоні її помітили на прогулянці з чоловіком у досить незвичному вбранні: голову й плечі співачки прикривала мусульманська хустка-хеджаб, і сама вона більше нагадувала правовірну мусульманку, ніж розкуту поп-діву, чиї постери в купальнику прикрашали будинки багатьох її шанувальників.
 
Після чого пішли чутки, що чоловік навернув Джанетт в іслам.
 
Сама співачка від коментарів утримується. Після звістки про вагітність вона взагалі мало спілкується з пресою і з’являється на людях. Чи то після 50-ти Джанетт вирішила кардинально змінити стиль життя, чи просто, крім майбутньої дитини, її нічого не цікавить. А може, це справді незбагненна сила кохання?