У Росії невідомі викрали з машини експедиційний багажник iз тілом бабусі

18.10.2016
Яких тільки пригод не трапляється з людьми, які вирушають машиною на відпочинок. Втім історія, яка трапилася з родиною з російського Липецька, б’є всі рекорди щодо безглуздості ситуації.
 
А почалося все з того, що двоє батьків iз дитиною і її 77-річною бабусею вирішили відпочити і вибралися машиною до курортного Сочі. Однак у дорозі бабусі стало погано і вона... померла.
 
Незважаючи на таку трагічну обставину, родина вирішила плани не змінювати, тож, прибувши до Сочі, родичi залишили тіло старенької в місцевому морзі на зберігання, оформивши там свідоцтво про смерть.
 
Гарно відпочивши і насолодившись морем, родина зібралася повертатися. Для транспортування тіла мертвої бабусі в Липецьк, де її вирішили поховати, росіяни придбали експедиційний багажник, який встановили на даху машини. Яким же було їхнє здивування, коли після ночівлі в одному з кемпінгів у Ростовській області на ранок вони виявили, що багажник із тілом зник.
 
До пошуків підключилася місцева поліція. Втім за п’ять днів, відколи стало відомо про цей випадок, жодної інформації в пресі про знайдене тіло чи багажник так і не з’явилося.
А шкода.
 
Хотілося б дізнатися про реакцію викрадачів, коли вони побачили, що було в багажнику. З іншого боку, нема тіла — нема й клопотів. Зате відпочили по-людськи.