«Благослови, Боже, матінку-природу»

12.10.2016
«Благослови, Боже, матінку-природу»

Джеррі Холівел.

Попри те що «перчені дівчатка» давно вже не виступають разом, вони зберегли дружні стосунки і часто підтримують одна одну, «дружачи сім’ями». От і недавно «бебі-спайс» Емма Бантон опублікувала в Інстаграмі фото зі своєю колегою по сцені Джеррі Холівел, де в останньої помітний кругленький животик. Сама Джеррі теж не стала приховувати свого стану й опублікувала шарж на себе в очікуванні поповнення, підписавши малюнок словами «Благослови, Боже, матінку-природу».
Для 44-річної Джеррі це вже буде друга дитина і перша — у шлюбі з її чоловіком, 42-річним керівником команди Формули-1 Red Bull Racing Крістіаном Хорнером. Довгий час вони лишалися просто друзями, але навесні 2014 року між ними спалахнула іскра, і в травні 2015-го закохані одружилися в графстві Бедфордшир у вузькому колі родичів і друзів. У Крістіана є дворічна донька Олівія від його колишньої пасії Беверлі Аллен, а у Джеррі — десятирічна Блюбел Мадонна від сценариста Саші Джервазі. До речі, Емма Бантон є хрещеною Блюбел (що перекладається як «блакитний дзвіночок») і кумою для Джеррі.
Сама Емма має двох синів — 9-річного Бо та 5-річного Тейта — від її чоловіка Джейда Джонса. Донечку Скарлет виховує ще одна «перчинка» Мелані Чізхолм. А Мелані Браун i Вікторія Бекхем стали за цей час справжніми мамами-героїнями: у першої троє донечок від танцюриста Джиммі Гюльзара, актора Еді Мерфі та кінопродюсера Стефана Белафонте, а друга у шлюбі з футболістом Девідом Бекхемом народила трьох синів і донечку.
Дивлячись на це, починаєш розуміти, чому численні спроби Spice Girls об’єднатися зазнають невдачі. Яке тут об’єднання, якщо стільки дітей?!