Кеті Перрі пішла в акушери

06.10.2016
Кеті Перрі пішла  в акушери

Кеті Перрі.

Як казали старі добрі люди, «співати і я співаю, особливо, коли вип’ю, а що ти робити вмієш?». Очевидно, таку фразу почула й відома американська співачка Кеті Перрі (а може, просто вирішила довести, що талановита людина — талановита в усьому?), бо захотіла опанувати ще одну професію. І не абияку, а акушера-гінеколога. І почала не з теорії, а одразу з практики — прийнявши пологи у рідної сестри. Про що одразу ж поділилася з усім світом у мережі Twitter. «Приймала пологи у сестри з другої дня до другої ночі, а о 8-й уже була на студії. Що ж, до мого резюме можна сміливо додавати — «акушер». Називайте мене Тітонька Кеті», — написала співачка.
Варто зазначити, що це вже не перший подібний досвід у «Тітоньки Кеті». У 2001 році вона також асистувала акушерові під час перших пологів сестри. Можливо, час замислитися і про власних дітей. Тим більше, що роман співачки з голлівудським красенем Орландо Блумом якраз у самому розпалі. Кеті переїхала до коханого у його дім у Малібу, вони часто гуляють разом, відпочивають і не приховують своїх почуттів.
У єдиному лише вони не зійшлися у поглядах. Орландо — затятий «собачник», і в його домі живе кілька псів. А от Кеті більше до душі кицьки. Однак і чоловік, і собаки виступили категорично проти того, щоб співачка переселялася разом зі своїми улюбленцями, тож кицьок довелося лишити вдома, найнявши їм няньку. Втім, усе ще може змінитися. Недарма кажуть, що жінка може бути надзвичайно поступливою і чекати безконечно довго, якщо вона впевнена, що зрештою все буде так, як вона цього хоче.