Із корабля на бал

05.10.2016
Із корабля на бал

Блейк Лайвлі.

Днями голлівудська зірка Блейк Лайвлі вдруге стала мамою. Однак затримуватися довго в пологовому будинку в плани актриси не входило, бо вже на третій день після пологів молода мама з’явилася на весіллі своєї кращої подруги та асистентки Джессіки Снайдер. За словами гостей, виглядала Лайвлі веселою та активною.
Новину про те, що Лайвлі народила дитину в госпіталі на Манхеттені, повідомили її представники. А ось фотографію з весілля актриса виклала у власному Інстаграмі з підписом: «Найкрасивіша наречена на планеті. І найкращий друг, про якого тільки можна було мріяти. Джессіко, дякую, що ти є для мене ВСІМ. Люблю тебе», — розчулилася зірка в мережі.
Щодо малюка, то акторська родина приховує будь-яку інформацію про пологи. Досі не відома навіть стать новонаро­дженого малюка. Раніше Блейк подарувала своєму чоловікові Райану Рейнольдсу доньку Джеймс, якій зовсім скоро виповниться два роки. 
Але, судячи зі стану мами, пологи пройшли легко й обійшлося без операції. Як і всю першу вагітність, Лайвлі й цього разу не зраджувала своєму стилю і регулярно з’являлася на світських подіях. Зокрема, на Каннському кінофестивалі, де актриса представляла новий фільм Вуді Аллена, вона дефілювала на підборах і у вечірній сукні, яка підкреслювала її апетитні форми. Актриса зізналася, що після перших пологів досить довго приходила у форму, але зовсім не вважає це проблемою: «Після пологів жінка повинна насолоджуватися материнством, а не думати про дурниці».