Як стати Бекхемом?

29.09.2016
Хто з нас у юності не хотів бути схожим на свого улюбленця: і зачіску робили «під зірку», і одяг діставали такий самий, і аксесуари. А 19-річний британець Джек Джонсон пішов іще далі — він заплатив 25 тисяч доларів пластичним хірургам за те, щоб вони зробили його схожим на знаменитого футболіста Девіда Бекхема.
 
Результат роботи лікарів, м’яко кажучи, не надто вражає. Чи то вони пожаліли хлопця, чи вся справа у комплекції (Джекові, щоб бути схожим на свого кумира, потрібно було б принаймні частіше бувати на стадіоні і скинути щонайменше кілограмів 20-30), але поки що на Бекхема в зовнішності Джонсона натякає хіба що фарбоване волосся і зачіска-боб. Однак Джек не збирається зупинятися на досягнутому і готовий заплатити ще 40 тисяч для того, щоб схожість була більшою.
 
Найцікавіше, що сам Джек — офіційно безробітний і живе лише на державну допомогу. А гроші на операції він просто взяв у кредит. Причому як їх повертати — не має жодного поняття.
 
Фанат Бекхема, який став гостем популярного шоу «Цей ранок» на британ­ському телебаченні, викликав серйозні дискусії з приводу морального і психічного здоров’я молодих британців і їхньої схильності до наслідування кумирів. Підсумком стало прохання до батьків частіше звертати увагу на поведінку їхніх чад і пояснювати їм, що голова на плечах — не лише для зачіски.