І знову — крах ілюзій

29.09.2016
І знову — крах ілюзій

Наомі Уоттс.

Розлучення, як і сміх, можуть бути заразними. І доки весь світ оговтується від новини про кінець родинної казки секс-символів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, про припинення своїх стосунків повідомила ще одна голлівудська пара — Наомі Уоттс і Лів Шрайбер. 
 
Як з’ясувалося, 47-річна Уоттс і 48-річний Шрайбер давно вже не разом, хоча майстерно приховували це від публіки. Іще на початку вересня вони презентували на фестивалі в Торонто драму The Bleeder («Стікаючий кров’ю»), де обоє зіграли головні ролі. І на Венеційському фестивалі вони були разом.
 
І от тобі маєш! «Ми прийшли до висновку, що для нашої сім’ї буде краще, якщо ми перестанемо жити разом. Але в наших серцях залишаються любов, повага і дружба. Ми маємо намір і далі разом виховувати наших дітей, оточуючи їх любов’ю, турботою і дружбою, але при цьому готові до нового етапу в наших стосунках. Ми розуміємо вашу цікавість, але просимо представників преси пам’ятати про наших синів і поважати їхнє приватне життя», — йдеться у спільній заяві пари для преси. 
 
Пара познайомилася під час благодійного балу в Нью-Йорку в 2005 році. Актори не були офіційно одружені, тож і ділитимуть спільне майно, очевидно, без участі адвокатів та суду. Однак за одинадцять років у них з’явилося двоє синів: семирічний Семюел і восьмирічний Олександр. Саме їхні почуття і намагаються тепер захистити від надмірної уваги актори. Втім як не крути, а розлучення батьків для дітей — завжди трагедія.