Голлівудська зірка Міла Куніс полюбляє вишиванки

28.09.2016
Голлівудська зірка Міла Куніс  полюбляє вишиванки

Міла Куніс.

Українська вишиванка все більше припадає до смаку голлівудським зіркам. І не лише на модних показах, а й у повсякденному житті. Днями папараці підловили Мілу Куніс на прогулянці з дочкою — актриса була вдягнена у стильну білу вишиванку з блакитним орнаментом.
 
Як відомо, Куніс зараз нечасто з’являється на публіці, оскільки зі своїм чоловіком Ештоном Катчером очікує на другу дитину. Живіт у неї видається чималеньким, тож дехто запідозрив, чи не виношує актриса двійню.
 
Вишиванка у цьому випадку — ідеальний варіант: і гарно, і стильно, і практично.
 
До речі, це не єдина вишиванка в гардеробі Міли Куніс. Влітку вона побувала на прем’єрі фільму «Дуже погані мами», де зіграла одну з мам, які втомилися бути прекрасними дружинами, ідеальними мамами і гарними господарками з успішними кар’єрами і вирішили побути самими собою. На прем’єру вона вдягла чорний комбінезон-вишиванку та класичні рожеві туфлі.
 
Утiм така пристрасть Міли Куніс до українського вбрання — не дивина, адже народилася актриса у Чернівцях і до восьми років жила там. А пізніше разом з батьками переїхала до Лос-Анджелеса, де і розпочала кар’єру актриси.
 
Українське коріння мають і Міла Йовович, Девід Духовни, Вайнона Райдер, Наталі Вуд, Дастін Хоффман, Стівен Спілберг і навіть Сильвестр Сталоне, Леонардо Ді Капріо та Джонні Депп. Як-то кажуть: нашого цвіту по всьо­му світу!