Анджеліна Джолі хоче позбавити Бреда Пітта права спілкуватися з дітьми

27.09.2016
Анджеліна Джолі хоче позбавити Бреда Пітта права спілкуватися з дітьми

Навіть Далай-лама шкодує, що розпалася така сім’я.

Після появи інформації про розлучення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта папараці влаштували справжнє полювання за однією із найвідоміших і найгарніших пар Голлівуду. Інсайдери повідомляють, що для Бреда рішення Енджі звернутися до суду стало справжнім шоком і він зізнався, що досі кохає дружину і сподівається на порозуміння.
 
Втім, Джолі обірвала всі контакти з чоловіком, заблокувала його номер у мобільному і терміново винайняла в Малібу за 98 тисяч доларів на місяць котедж площею 1300 квадратних метрів, куди переїхала з дітьми. Анджеліна практично не залишає території особняка, а її охорона перевіряє всі автомобілі, які паркуються біля будинку. 
 
Подейкують, що Енджі добиватиметься від суду права на одноосібну опіку над усіма їхніми дітьми — трьома рідними і трьома прийомними. Щоб не втратити шансу бачитись із дітьми, Бред Пітт терміново найняв знаменитого голлівудського адвоката Ленса Спігела, який є експертом із сімейного права. Жаль з приводу цієї сімейної драми висловив навіть Далай-лама, який зазначив, що заручниками цієї ситуації стають діти, яким доводиться вибирати між татом і мамою.
 
І в його словах є правда, хоча під час гучних процесів із розлучення знаменитих пар чомусь про дітей згадують в останню чергу. Саме розлучення Мадонни із Гаєм Річі стало причиною погіршення її стосунків із сином Рокко (при тому, що у співачки, крім Рокко та доньки Лурдес від шлюбу з Карлосом Леоном, є ще двоє прийомних дітей із Малаві — син Девід Банда з Малаві та донька Марсі). 
 
Прийомні діти є і в інших голлівудських родинах. «Оскароносна» Кейт Бланшет, крім трьох своїх синів, удочерила дівчинку Едіт Вівіан Патрісію Аптон. А ще одна відома акторка Шерліз Терон виховує сина Джексона, якого у 2012 році всиновила в Південно-Африканській Республіці.