Софія Прекрасна. І багата

20.09.2016
Софія Прекрасна.  І багата

Софія Вергара.

Хто пам’ятає ті часи, коли в години показів серіалів «Багаті теж плачуть», «Просто Марія» чи «Дика Роза» вулиці міст і сіл  ніби вимирали, а все населення збиралося біля телеекранів і з завмиранням подиху стежили за перипетіями долі героїнь Вероніки Кастро чи Вікторії Руффо?
 
Як з’ясувалося, серіали і досі користуються у публіки неабиякою популярністю. І — непогано оплачуються.
 
Так, за висновками журналу Forbes, найоплачуванішою телеактрисою цього року стала 44-річна колумбійка Софія Вергара, яка поклала на свої рахунки $43 млн. Щоправда, славу і популярність їй принесла не сльозлива мелодрама, а ситком «Американська сімейка», а також рекламні кампанії, у яких вона охоче бере участь. На другому місці опинилася актриса Кейлі Куоко, зірка серіалу
 
«Теорія великого вибуху», з доходом $24,5 млн., а на третьому — Мінді Калінг, відома за зйомками в серіалі «Офіс», зі «скромними» $15 млн.
 
До речі, Вергара очолює рейтинг журналу Forbes у цій номінації уже п’ятий рік поспіль. Щоправда, до найбільш оплачуваної кіноактриси Дженніфер Лоуренс вона таки трішки не дотягнула — остання цього року збагатилася на $46 млн. Але, якщо брати до уваги, що за рік прибутки Вергари зросли більш як у півтора раза, цей розрив не такий уже й великий.