«Продається дружина. Вживана»

14.09.2016
Ні, українці таки відрізняються від британців. Якщо в українській народній пісні жінки чоловіків продавали, то житель британського міста Уейкфілд Саймон О’Кейн розмістив на інтернет-аукціоні eBay (аналог нашого OLX) оголошення про продаж власної дружини. 
 
Про свою кохану Леандру він написав зі знанням справи, як про гарний... автомобіль. Зокрема, він відзначив, що «стан її кузова задовільний», а загалом вона «вживана, але зберегла кілька добрих миль». Також автор повідомлення відзначив кулінарні здібності дружини, хоча й попередив, що іноді після її страв можна опинитися в лікарні.
 
Також серед недоліків значиться, що об’єкт часто «видає звук, який неможливо прибрати, доки не купиш додаткові аксесуари», а після придбання його не можна буде ні повернути, ні обміняти. 
 
Позбутися ж такої цінної речі Саймона змусила неуважність дружини до його стану, коли він прийшов iз роботи хворим і втомленим, а замість турботи отримав лиш невдоволення та претензії.
 
Утім, коли за кілька днів ціна на такий незвичайний лот злетіла до 65 тисяч фунтів стерлінгів, зрівнявшись із вартістю новенького автомобіля марки Jaguar, він замислився. 
 
Оголошення потрапило на очі й самій Леандрі. Жінка добряче посміялася із витівки чоловіка, зізнавшись, однак, що готова його вбити. Але не через зміст оголошеня, а через те, що чоловік виставив «таке жахливе фото». Суто жіноча реакція.