Перевихований дітьми: 58-річний Алек Болдуїн учетверте став татом

14.09.2016
Перевихований дітьми: 58-річний Алек Болдуїн учетверте  став татом

Хіларія та Алек Болдуїн.

Здається, ще зовсім недавно голлівудський серцеїд Алек Болдуїн заявляв, що не створений для дітей. Однак одруження чотири роки тому із молодшою від нього майже на чверть століття інструктором з йоги Хіларією Томас круто змінило і його самого, і його ставлення до життя.
 
І хоча після народження первістка Хіларії — донечки Кармен — він ще заявляв, що маленькі діти — це велика праця, яка йому не під силу, за два роки у них знайшовся іще й син Рафаель. А днями стало відомо, що Хіларія подарувала чоловікові ще одного сина — Леонардо.
 
Для 58-річного Болдуїна це вже четверта дитина — його доньці Аерленд від попереднього шлюбу з Кім Бесінгер виповнився 21 рік. І, схоже, діти в такому поважному віці лише позитивно вплинули на відомого досі своїм скандальним і вибуховим характером татуся. Усі відзначають, що Алек Болдуїн став набагато стриманішим та спокійнішим.
 
І якщо раніше він намагався тримати своє особисте життя за сімома печатками, то нині із задоволенням позує разом із дітьми і не заперечує, коли дружина виставляє ці фото в соцмережі.
 
А можливо, такий гарний вплив на актора має його кохана. Подейкують, що вона змусила чоловіка перейти на здорове харчування і почати стежити за собою. А тепер уже Алекові й діватися нікуди.
 
Як кажуть у нас: умів народити — умій і до пенсії довести. А для цього по­трібне неабияке здоров’я.