Погодуйте їх хоч трошки: Вікторію Бекхем звинуватили в пропаганді анорексії

13.09.2016
Погодуйте їх хоч трошки: Вікторію Бекхем звинуватили в пропаганді анорексії

Вікторія Бекхем.

Тиждень високої моди, який розпочався в Нью-Йорку, ознаменувався черговим скандалом з приводу колекції відомої британської співачки, а нині — успішного модельєра Вікторії Бекхем.
 
Вікі, яку свого часу в гурті Spice Girls за надмірну худобу називали Вікі-Скелет, укотре звинуватили у пропаганді анорексії за вибір для показу надто худих моделей. Окремі критики натякнули, що Вікі шиє одяг лише для плоских як дошка підлітків чи таких же безформних унісекс-осіб, а жінки із нормальними формами її вбрання просто не надягнуть.
 
До речі, такі звинувачення регулярно супроводжують покази Вікторії Бекхем на Тижні моди в Нью-Йорку. Минулого року критики накинулися на 17-річну модель Пейтон Найт, порекомендувавши Вікі погодувати дівчину перед тим, як випускати її на подіум.
 
Утім модельєрка відкидає будь-які закиди і, попри критику, її одяг таки користується попитом. Навіть сестра британської принцеси Кейт Міддлтон Піпа   замовила їй весільну сукню.
 
Свідченням популярності бренду Victoria Beckham стала також інформація, що Вікі свою лімітовану колекцію замовила відома фірма-виробник парфумерії та косметики Estee Lauder. Ця колекція також демонструвалася в неділю в рамках тижня моди. А відсьогодні їх можна знайти в продажу на території США та Британії. Так що критики критикують, а Вікі своє діло знає.