Директор Миколаївського зоопарку дасть 25 тисяч за інформацію про отруйників пуми і барса

09.09.2016
Директор Миколаївського зоопарку дасть 25 тисяч за інформацію про отруйників пуми і барса

Посилені заходи безпеки представники адміністрації Миколаївського зоопарку були змушені застосувати після того, як буквально за кілька днів від рук невідомих зловмисників померли молода пума та самець білого барса.
 
Директор зоопарку Володимир Топчій пообіцяв виплатити винагороду 25 тисяч гривень тому, хто дасть достовірну інформацію про отруйників.
 
«Наші ветеринари зробили розтин загиблих великих кішок, щоб відправити вміст шлунка та кишечнику тварин на експертизу відразу в дві лабораторії: миколаївську та київську, — розповів директор зоопарку Володимир Топчій. — Результати ми дізнаємося ближче до кінця вересня, але вже зараз абсолютно ясно, що отруєння наших тварин — це чиясь спланована акція з дискредитації Миколаївського зоопарку. Ми сподіваємося, що співробітники поліції допоможуть нам установити істину».
 
Швидко, щоб краще стежити за відвідувачами, яких щодня приходить більше тисячі, у зоосаді встановлять сучасні додаткові відеокамери. Гроші на оснащення нової системи відеоспостереження уже шукають чиновники обласної ради Миколаївської облдержадміністрації. 

ДО РЕЧІ

Відучора КП «Київський зоопарк» підняло ціни на вхідні квитки на 15%. Тепер за квиток для дорослого треба викласти 55 гривень.   30 гривень — це вартість квитка для пенсіонерів, студентів, дітей з 5 до 16 років, військовослужбовців строкової служби, учасників Другої світової війни, учасників бойових дій, інвалідів першої, другої групи та учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС I категорії