Ще один шанс

09.09.2016
Ще один шанс

Холлі Беррі.

Жіноча натура — примхлива, як погода. То небо було затягнуте хмарами і в атмосфері висів дощ, а то вже сяє сонечко. 
 
Така «погода» останнім часом спостерігається в родинному житті оскароносної «жінки-кішки» Холлі Беррі.  Рік тому як грім серед ясного неба пролунало повідомлення про те, що зірка подає на розлучення, оскільки її стосунки з третім чоловіком, французьким актором Олів’є Мартінесом, через щільність знімальних графіків обох практично втратили сенс, тому вони прийняли рішення розлучитися і подали документи до суду. Іншою причиною такого рішення акторки таблоїди називали запальний характер Олів’є, який діставав кохану ревнощами.
 
Утiм минув рік, і тепер уже суд почав турбувати пару повідомленнями про те, що вони не поспішають з оформленням документів, і взагалі не проявляють жодного інтересу до процесу. Служителі Феміди пригрозили, що якщо Холлі не надасть найближчим часом усіх довідок, справу  буде закрито.
 
Але такий ультиматум, схоже, зовсім не засмутив пару, яка вирішила дати своєму шлюбові другий шанс. Головною причиною цього став їхній син Масео, якого обоє безмежно люблять. Днями Беррі заявила, що вона щаслива з Мартінесом, і вірить, що заради сина він здатен змінитися.
 
Що ж, справжня любов здатна «приструнити» навіть запеклого ревнивця. Якщо вона справжня.