Репер Дрейк зізнався публічно в коханні до співачки Ріанни

02.09.2016
Репер Дрейк зізнався публічно в коханні  до співачки Ріанни

Як завоювати серце коханої і відрізати їй усі шляхи до відступу? Потрібно їй зізнатися в коханні публічно. І чим більше людей буде свідками зізнання — тим гарантованіший успіх.
 
Схоже, саме цей шлях для завоювання серця зірки американської сцени Ріанни обрав канадський репер Дрейк під час церемонії вручення нагород «MTV Video Music Awards», зізнавшись у тому, що закоханий у співачку з 22-х років. Ріанна отримала спеціальну премію MTV імені Майкла Джексона «Визнання поколінь», і їй вручав нагороду саме Дрейк.
 
Утім їхні стосунки далеко не нові. Пара познайомилася у 2005 році, коли тоді ще юна зірка знімала в Торонто свій перший кліп «Pon de Replay». Через чотири роки вони знову перетнулися в одному з боулінг-клубів Нью-Йорка. І між ними спалахнула іскра. Після цього вони разом знялися в кількох кліпах, виступали на сцені, демонструючи пристрасть, хоча відкрито про своє кохання ніде не заявляли.
 
А в 2014-му боротьба за серце Ріанни переросла на справжню бійку між Дрейком та ще одним залицяльником співачки, репером Крісом Брауном. Після цього стосунки між закоханими часто нагадували американські гірки, коливаючись від любові до ненависті. І, здається, любов таки перемогла.
 
На вечірці після вручення премії, відзначають таблоїди, пара трималася разом. Про щось перешіптуючись і обмінюючись крадькома поцілунками. «Ніхто не знає насправді, як довго вони «офіційно» вже разом — вони вирішили дати своїм стосункам відбутися, і не збираються ховати їх від усіх. Вони щасливі», — коментують їхні друзі. Що ж, Бог у поміч, як казав вовк із відомого мультика.