І вродлива, і багата

01.09.2016
І вродлива, і багата

Жизель Бюндхен.

Часи, коли про модель Жизель Бюндхен говорили переважно як про чи то подружку, чи то наречену Леонардо ДіКапріо, залишилися в далекому  минулому. Бразильська красуня давно одружилася із футболістом Томом Бреді і народила йому двох дітей — сина Бенджаміна та доньку Вів’єн.
 
Але сімейні клопоти і народження дітей не вплинули ні на фігуру моделі, ні на її заробітки — за версією журналу  Forbes, вона вкотре очолила рейтинг найбільш високооплачуваних моделей світу, заробивши за рік $30,5 млн.
 
І це при тому, що минулого року Жизель Бюндхен офіційно оголосила про завершення подіумної кар’єри і бажання зосередитися лише на фотозйомках. Свою «обітницю» вона за цей час порушила лише раз — коли пройшлася «подіумом» довжиною 150 метрів по арені «Маракана» під час церемонії відкриття Олімпіади в Ріо. Втім порівняно з минулим роком її доходи таки впали — за даними того ж журналу  Forbes, у 2015-му Бюндхен заробила близько  $45 млн., обігнавши при цьому навіть одного з найбагатших футболістів сучасності Криштіану Роналду.
 
На другому місці опинилася ще одна бразильська модель і колега Жизель по Victoria’s Secret Адріана Ліма, яка заробила за рік близько $10,5 млн. Третє місце поділили Кендалл Дженнер і Карлі Клосс із доходом за $10 млн. 
 
А от росіянка Наталя Водянова, яка кілька місяців тому народила п’яту дитину, за рік опустилася в рейтингу з 5-го на 10-те місце — її дохід впав із $7 млн. до $5,5 млн. Щоправда, «бідність» їй не загрожує, адже її нинішній цивільний чоловік Антуан Арно є французьким мільярдером. Так що — на життя вистачить.