Я гарніша, ніж здається

31.08.2016
Хочете вивести жінку з рівноваги — оприлюдніть її не зовсім вдале фото. І тоді вона вас з-під землі дістане, навіть, якщо сама ховається від правосуддя. 
 
Можливо, саме на це розраховували поліцейські, коли надіслали на місцевий канал «7 News Sydney» оголошення про розшук засудженої за крадіжку 18-річної Емі Шарп, яка втекла з колонії. До оголошення було додано опис зовнішності та два фото, зроблені у в’язниці, на яких Емі виглядає сумною та заплаканою. Оголошення було розміщене на сторінці телеканала і в соцмережах та оприлюднене в ефірі.
 
Результат не забарився: невдовзі канал отримав «привіт» від самої Емі з проханням замінити фото на більш вдале, де дівчина усміхається і виглядає досить-таки симпатичною. Фото було додане до цього ж листа.
 
Така зухвалість дівчини  (а може, зображення на фото?) одразу прихилила на її бік тисячі відвідувачів сайту — за кілька днів коментар Емі з фото набрав більше 62 тисяч лайків і десятки тисяч коментарів. Одразу ж посипалися пропозиції підтримати дівчину, бо хто у 18 не робив помилок. А в’язниця — не найкраще місце для перевиховання. Також канал закликали терміново виконати прохання Емі та замінити фото.
 
Утім канал до цього прохання так і не дослухався. Або просто не встиг — невдовзі з’явилася інформація, що дівчину таки затримали і повернули у місце відбування покарання. Бо соцмережі — соцмережами, а закон є закон.