Не впевнений — не грабуй

31.08.2016
Не впевнений — не грабуй

«Гангстери-невдахи» Green Grey.

Кажуть, що знати іноземні мови, особливо англійську, як і користуватися ними — це дуже добре. Однак треба знати, де і як це робити. Щоб не потрапити в халепу, як це сталося з музикантами відомого українського рок-гурту Green Grey.
 
Надивившись американських гангстерських бойовиків, хлопці вирішили вставити в сюжет кліпу на свою нову пісню «Маятник» сцену із пограбуванням банку. Для зйомок обрали приміщення одного з готелів у центрі столиці.
 
Усе йшло за планом, доки один із акторів у запалі не вихопив зброю і закричав по-англійськи: «Чувак, я ж просив не стріляти!». На біду, цю фразу почули американські туристи, які мешкали за стінкою і, сприйнявши все за чисту монету, викликали поліцію.
 
Добре, що поліція, яка прибула на виклик, швидко розібралася в ситуації. «Нас попросили пред’явити документи, але хлопці з нової поліції — люди грамотні, відразу побачили, що зброя і гроші — бутафорські. 07Ми всі посміялися, сфотографувалися на пам’ять, заспокоїли американців, які вже збиралися вистрибувати у вікно, порозумілися з адміністрацією готелю і продовжили зйомку», — розповів один із лідерів гурту Андрій Яценко (Diezel).
 
Ажіотаж навколо цього інциденту підігрів інтерес до творчості мегапопулярного в 90-х гурту, тож тепер усі очікують на вихід нового кліпу на пісню «Маятник». А хлопцям тепер наука: нема чого кидатися двозначними фразами. Тебе можуть не так зрозуміти.