Полюбіть мене таким, як є

19.08.2016
Полюбіть мене таким, як є

Колишня подружка Бібера Селена Гомес.

Дива техніки: якщо раніше за скандалами подружніх пар чи екс-коханців могли спостерігати лише сусіди чи випадкові свідки, то нині це може відбуватися на очах мільйонів.
 
Достатньо лише підписатися на сторінку в популярних соц­мережах когось із зірок і дочекатися слушного моменту.
 
Свідками (а подекуди — й співучасниками) такого скандалу нещодавно стали мільйони підписників сторінки в Instagram улюбленця тінейджерів Джастіна Бібера. Почалося з того, що Джас почав частенько публікувати свої фото в компанії нової пасії — 17-річної Софії Річі.
 
Чим нарвався на шалену хвилю критики своїх фанів (яким, як відомо, приємніше бачити свого кумира «молодим і нежонатим»).
 
Мовляв, вона тобі не пара, надто юна, і взагалі — страшненька. Співак спочатку спробував приструнити фанів, заявивши, що якщо вони його люблять, то повинні поважати його вибір і тих, хто поряд із ним.
 
А тоді й узагалі пригрозив, що закриє сторінку, якщо його пасію не перестануть ображати.
 
Хмизу в багаття підкинула колишня подружка Бібера, співачка Селена Гомес, яка натякнула, що Джастін її неодноразово зраджував. На що обурений співак нагадав про симпатію Селени до колишнього учасника поп-групи One Direction, а нині сольного виконавця Зейна Маліка.
 
Зрозумівши, що зайшов надто далеко і в соцмережі може вилитися багато чого такого, що не варто знати стороннім, Бібер видалив свою сторінку з Instagram, чим страшенно засмутив своїх фанів.
 
Але в цій ситуації, як у тій рекламі, і справді краще жувати, ніж говорити.