У Миколаєві на чоловіка напали з ножем через зауваження любителю «русского міра»

17.08.2016
Словесна перепалка, що перейшла в бійку, спалахнула у міському спортивному фітнес-клубі «Олександрівський» між відвідувачем та адміністратором закладу. Молодший, 33-річний, відвідувач тренажерного залу зробив зауваження 68-річному адміністратору з приводу футболки з зображенням Володимира Путіна.
 
У відповідь почув неабияку порцію образ. Молодий чоловік спробував приструнити сепаратиста, але той раптово вихопив з-за пазухи ніж та напав на свого опонента. Сепаратист цілив «кривдникові» в серце, однак клієнт фітнес-клубу в останню мить устиг схопити ніж за лезо, тому отримав лише ножове поранення руки.
 
Кров, що фонтаном бризнула з рани, привернула увагу людей, а прихильник ВВП був змушений тікати. Поки очевидці драми викликали «швидку допомогу» та поліцію, він уже встиг сховатися. Причому його колеги по роботі спробували заплутати слідство. Вони сказали, що їхній буйний адміністратор нібито пішов на пробіжку в парк. Відзначимо, що 68-річного дебошира в досить помітній футболці правоохоронцям Миколаєва все-таки вдалося затримати за підтримки колег із СБУ.
 
У повідомленні, поширеному прес-службою відділу комунікацій при Головному управлінні Національної поліції в Миколаївській області, йдеться про те, що слідчим вдалося з’ясувати, що 68-річний адміністратор фітнес-центру не тільки протягом тривалого часу ходив у футболці з Путіним, а й активно пропагував сепаратистські ідеї. Після опитування відвідувачів спортивного центру правоохоронцям стало ясно, що в фітнес-клубі «Олександрівський» не раз влаштовувалися так звані вечори для любителів «русского міра».
 
За свідченнями очевидців, на одному з таких заходів сталася масова бійка і було розбито всі меблі у приміщенні. Відвідувачі спортивного закладу неодноразово робили зауваження адміністратору за його надто нав’язливі сепаратистські погляди. Також у книзі відгуків фітнес-клубу є записи, які підтверджують той факт, що більшості відвідувачів не подобалося надмірне захоплення адміністрації ідеями «русского міра».
 
Наразі правоохоронці Миколаївщини проводять весь необхідний комплекс досудового розслідування. Прихильник Путіна незабаром постане перед судом за 125 статтею КК України («Умисне легке тілесне ушкодження»). Йому загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або ж виправні роботи терміном до одного року.