У Дніпрі підпал авто головного редактора «Зорі» пов’язують із професійною діяльністю

17.08.2016
Уночі невідомі спалили дотла автомобіль головного редактора обласної газети «Зоря» Ксенії Зайцевої. Інші авто, що «ночували» у цьому дворі, не постраждали, оскільки пожежники прибули миттєво.
 
«Автомобіль нашої родини підпалили близько третьої ранку! Нахабно і зухвало, з відчуттям безкарності, у самому центрі міста, у дворі житлового будинку №15 по вул. Михайла Грушевського (колишня Лібкнехта)», — повідомила Ксенія Зайцева на своїй сторінці у «Фейсбуці». 
 
При цьому головред виключає самозагоряння, оскільки сусідська відеокамера зафіксувала двох суб’єктів незадовго до пожежі. Цей підпал пані Зайцева пов’язує винятково зі своєю професійною діяльністю. 
 
Як нещодавно повідомляла «Україна молода», після того, як колектив «Зорі» заявив про своє бажання розпочати процес роздержавлення видання, яке наразі є комунальним підприємством обласної ради, Ксенію Зайцеву було тимчасово відсторонено від посади у зв’язку з необхідністю проведення службової перевірки. 
 
А саме приміщення, у якому останні два роки господарювала редакція, терміново передали іншому комунальному підприємству. Обов’язки ж головного редактора наразі призначено виконувати колишнього помічника одіозного сепаратиста Олега Царьова.
 
Додамо, що «Зоря» є найстарішою газетою області, наступного року редакція має відзначити 100-річний ювілей видання.