Туалетний роман

17.08.2016
Усім відомо, що написи на кшталт «тут був...» можна зустріти не лише на історичних пам’ятках, а й у найнесподіваніших місцях, навіть у туалетах. Там же популярними є номери телефонів із різними пропозиціями, часто досить пікантними.
Далекобійник із Британії Марк Елліс на дверцятах туалету в пивному барі побачив телефон із припискою, що охочі до гарного сексу можуть дзвонити в будь-який час. Утiм навряд чи вiн підозрював, чим закінчиться його спроба познайомитися з власником номера, бо на свою есемеску він отримав цілком пристойну відповідь, яка його зацікавила. Після короткого СМС-листування вони  домовилися про зустріч, а пізніше одружилися.
Тепер у Марка і Донни двоє дітей дев’яти та восьми років, і вони вважають свою родину справді щасливою. Коли ж чоловік спробував з’ясувати, яким чином телефон його коханої потрапив на дверцята чоловічого туалету, то виявив, що це зробив колишній хлопець Донни після їхньої чергової сварки. Хотів помститися, а в результаті допоміг знайти дівчині свою половинку. І таке буває.