Подвійне щастя

17.08.2016
Подвійне щастя

Олена Кравець.

Попри те, що наші телеканали полюбляють транслювати старі випуски програм студії «95-й квартал», багато хто встиг помітити зникнення єдиної дами в колективі Олени Кравець, яку останнім часом замінила «Танька з Тернополя» Тетяна Песик.
 
Як і дізнатися про причину — ще у березні керівник студії Володимир Зеленський натякнув на «цікавий стан» їхньої прими, через який Олена перестала їздити на гастролі, а їм терміново довелося шукати заміну.
 
І от стало відомо, що тривале очікування щасливо завершилося. Причому це щастя виявилося подвійним: Олена подарувала своєму чоловікові Сергію Кравцю та 13-річній донечці Марійці одразу двійню — хлопчика і дівчинку. Новонаро­джених вирішили назвати Іванком і Катрусею.
 
Цікаво, що пологи практично збіглися з початком зйомок продовження популярного серіалу студії «95-й квартал» «Слуга народу-2». Втім чи зніматиметься там Олена Кравець — поки що не відомо.
 
Як і те, чи продовжить вона співпрацю з брендом InsideU, спільно з яким актриса запустила лінію дизайнерського одягу для вагітних OneSize by Lena Kravets. Взагалі, і сама родина Кравців, і їхні друзі намагаються максимально оберігати новонароджених від уваги публіки і щось загадувати наперед.
 
І вони мають рацію: коли в домі з’являються двоє крикливих немовлят, усі плани відходять на задній план. Як у тій рекламі: «І нехай весь світ зачекає!».