Коли ще дині говорили

16.08.2016
Що б ви сказали, якби в супермаркеті до вас звернулася б диня чи сосиска із проханням не їсти їхніх родичів? Щонайменше, ви подумали б, що це сон або вам час звернутися до психіатра. Втім покупцям одного із супермаркетів Нью-Йорка такий шок довелося пережити наяву. 
 
Усі вони стали жертвами промокампанії творців нового анімаційного фільму «Повний розковбас», який розповідає про пригоди сосисок із супермаркета, які мріють, щоб їх купили. Щоправда, вони й гадки не мають, що їх чекає здирання шкірки, подрібнення та занурення в окріп. Про все це розповіли ошелешеним покупцям ляльки у вигляді дині, буханки хліба і великої сосиски, розміщені серед звичайних продуктів.
 
Ідея «поговорити з покупцями» належала акторові Сету Рогену. Він же і спілкувався із відвідувачами супермаркету від імені продуктів, заховавшись у сусідній кімнаті і стежачи за всім через монітори камер спостереження. Цікаво, що дехто погоджувався з ляльками і запевняв, що ніколи більше їх не купуватиме і не їстиме, а дехто демонстративно розривав той же хліб і запихав до рота під розпачливі вигуки ляльки: «Не роби цього!».
 
Невідомо, як вплине цей розіграш на відвідуваність фільму «Повний розковбас», а от дехто із його жертв цілком міг отримати серцевий напад. А то і взагалі відмовитися від  продуктів. Хто його зна, що вони там відчувають?