Чому діти негарні?

09.08.2016
Чому діти негарні?

Пам’ятаєте анекдот про те, як чоловік закохався, довго зустрічався і таки вмовив дівчину вийти заміж. А після весілля вона каблуки зняла, косметику змила, накладку з бюстгальтера вийняла, він глянув на неї — і повісився.
 
Таким же розчарованим відчув себе і молодий та симпатичний китаєць, який свого часу добився руки і серця вродливої дівчини. Після весілля у них одне за одним знайшлося трійко дітей. Однак особливою вродою нащадки роду не відзначалися. Швидше, навіть навпаки. І що далі, тим більше.
 
Спочатку чоловік запідозрив дружину у зраді, однак генетична експертиза показала, що це таки його діти. Тоді, приперта до стінки, дружина зізналася, що діти пішли в неї. Просто вона свого часу вдалася до послуг косметичного хірурга. І як доказ показала свої фото в юності.
 
Ошелешений чоловік подав на розлучення і зажадав від благовірної 120 тисяч доларів за моральні збитки. Найцікавіше, що народні засідателі в суді стали на його бік і зобов’язали жінку сплатити штраф за обман. І головне, у цій ситуації й не скажеш: «Бачили очі, що купували»...