Шукаю принца: у Демі Мур роман із принцом Ендрю

09.08.2016
Шукаю принца: у Демі Мур роман із принцом Ендрю

Демі Мур.

Що не кажіть, а голлівудській зірці Демі Мур щастить на чоловіків. Її законними половинками свого часу були рок-музикант Фредді Мур, улюбленець бага­тьох жінок «міцний горішок» Брюс Уїлліс та значно молодший за неї красунчик Ештон Катчер.
 
Однак, схоже, як справжня жінка вона чекала на справжнього принца. І дочекалася: 53-річна актриса закрутила роман із другим сином королеви Британії Єлизавети ІІ 56-річним принцом Ендрю.
 
Як повідомляють таблоїди, пара познайомилася не так давно на одному з благодійних заходів у Лондоні. Причому представила їх одне одному… колишня дружина принца Сара Фергюссон, з якою Ендрю розлучився ще у 1996 році, однак зберіг дружні стосунки. Після цього журналісти неодноразово бачили Демі у товаристві принца Ендрю і запідозрили, що між ними таки спалахнула іскра.
 
За інформацією інсайдерів, Демі та Ендрю уже встигли навіть перезнайомити своїх доньок — у актриси від Брюса Уїлліса лишилося три доньки, а в британського принца є принцеси Беатрис та Євгенія. І ті, схоже, теж знайшли спільну мову. І хоча принц Ендрю є лише шостим у черзі спадкоємців британського престолу і стати королем йому не дуже світить, Демі Мур цілком може претендувати на титул принцеси.
 
Якщо тільки їй вдасться здобути прихильність королеви Єлизавети. Остання не в захваті від стосунків сина із тричі розлученою актрисою, яка, до того ж, мала проблеми з наркотиками і алкоголем.
 
Тож вона настійливо радить сину пошукати скромнішу та пристойнішу пасію.
 
Втім серцю не накажеш. Тож принц Ендрю поки що не надто прислухається до рекомендацій своєї матері. А там — як Бог дасть. А може, це і справді любов до скону? Хоча в Голлівуді, на жаль, такого практично не буває.