Танці на могилі: Джастін Бібер організовує власний похорон

05.08.2016
Танці на могилі: Джастін Бібер організовує власний похорон

Джастін Бібер.

Про що можна думати, коли тобі лише 22 роки і ти на вершині слави? Про що зав­годно, лише не про похорон. Утім нещодавні раптові смерті світових зірок Девіда Боуї та Принса так вплинули на відомого канадського виконавця в стилі R&B Джастіна Бібера, що той серйозно замислився над непередбачуваністю і швидко­плинністю життя.
 
А замислившись — перерахував 230 мильйонів доларів найпрестижнішому салону ритуальних послуг, доручивши їм зайнятися підготовкою до власного похорону.
 
Насамперед Бібер замовив собі на могилу унікальний надгробок із вмонтованим у нього дисплеєм. За задумом музиканта, замість фото і траурних слів у стелу має бути вмонтований екран, на якому цілодобово транслюватимуться його кліпи та концерти в різних країнах світу. Живитиметься екран від сонячної батареї, вмонтованої в надгробок. А дещо пізніше Джастін хоче замовити ще й власну 3D-голограму, яка танцюватиме в ритмі його пісень.
 
Мама Джастіна Бібера зізналася, що вона заскочена такими планами свого сина, а той наполягає на тому, що в житті треба бути готовим до всього. Єдине, що тішить, — тепер можна не боятися мародерів, які захотіли б поживитися на могилі співака. Бо мало хто відважиться уночі наблизитися до могили, на якій лунає гучна музика і танцює невідома істота.
 
Хоча, з іншого боку, цікаво, як до цього поставляться родичі людей, яким «пощастить» сусідити з Бібером? Тож хочеться вірити, що екстравагантного співака чекає ще довге і щасливе життя і в нього ще буде можливість передумати.