На Кіровоградщині чоловік зарубав чотирьох осіб

03.08.2016
Днями до Голованіського відділу поліції на Кіровоградщині зателефонував переляканий чоловік і повідомив, що за ним гнався розлючений сусід із сокирою в руках.
 
«Поліцейські вже за кілька хвилин прибули за вказаною адресою. Слідчо-оперативна група у дворі домоволодіння відразу помітила 44-річного чоловіка — батька господаря обійстя. Він поводився неадекватно, однак вимогу працівників поліції здатися виконав», — розповідають «УМ» у прес-службі Кіровоградської обласної поліції. 
 
За словами правоохоронців, під час огляду будинку вони побачили жахливу картину: в одній із кімнат виявили мертвими шестимісячного онука затриманого та його 20-річну невістку. У другій частині будинку, що належала вже іншому власнику, так само виявили тіло 61-річного господаря та його важко травмовану 59-річну дружину.
 
Жінку якнайшвидше доправили до реанімації, однак отримані поранення виявилися несумісні з життям. 
 
Як удалося з’ясувати, смертельні травми всім чотирьом загиблим завдав затриманий. За попередньою інформацією, наголошують у поліції, раніше він не перебував на спеціальних медичних обліках, не потрапляв у поле зору правоохоронців, зі слів сусідів, не зловживав алкоголем. На момент затримання був тверезим.
 
Причини і обставини страшного злочину наразi з’ясовують слідчі.
 
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.