Бриджіт Джамаладінова

02.08.2016
Бриджіт Джамаладінова

Новий образ.

Для акторів та співаків несподівана кардинальна зміна іміджу — звичний спосіб привернути вкотре до себе увагу. Втім цьогорічна переможниця «Євробачення» Джамала ніколи не відзначалася схильністю до експериментів iз власною зовнішністю.
 
Тим більше її шанувальники були здивовані, побачивши улюблену співачку в «Інстаграмі» яскравою блондинкою із зачіскою у стилі модниці 60-х років. Попри природний темний колір шкіри та карі очі Джамали всі були одностайними, що образ вийшов цікавий і нестандартний. І всіх одразу ж зацікавило питання: «Що сталося?»
 
Як з’ясувалося, підстав для хвилювання немає — Джамала не стала міняти свій колір волосся, а лише взяла участь у фотосесії, де з неї й справді спробували зробити відому французьку актрису і співачку Бриджіт Бардо. Українська співачка теж давно дружить із кінематографом — вона зіграла одну з головних ролей у фільмі «Поводир» Олеся Саніна.
 
Тож в образ кінодіви з 60-х вона вжилася настільки природно, що викликала захоплення у своїх фанів. «Класний образ!!! Схвалюємо!», «Стиль 60-х, Бриджіт Бардо, Софі Лорен. Ви така ж чарівна!», «Блондинка — це круто!» — ось деякі із захоплених відгуків, які з’явилися під фото.
 
Сама Джамала до різних експериментів ставиться по-філософськи. Не так давно вона з’явилася на Одеському міжнародному кінофестивалі у двох сукнях одразу. «Життя надто коротке, щоб перейматися тим, що про тебе подумають чи скажуть люди.
 
Тому живи як хочеш — дай їм тему для розмов», — підписала вона в «Інстаграмі» це своє фото в новому іміджі. Лишається сподіватися, що продовження буде.