Оце так повечеряв!

28.07.2016
Якщо у нас відвідання ресторану вважається особливим шиком, то на Заході дуже часто це — звичайна альтернатива стоянню на кухні. Та й багато ділових пропозицій обговорюється саме в ресторанах. Щоправда, іноді це задоволення може виявитися надто дорогим.
 
Так, для британця, який вирішив з двома друзями повечеряти в ресторані індійської кухні в шотландському місті Інверурі, ця затія ледь не коштувала мільйона. Замовивши три страви і отримавши рахунок на 100 фунтів, він вирішив розрахуватися карткою. Але в системі стався збій, тож чоловік отримав СМС, де значилося, що з його рахунку було знято... 1,00608204 мільйона фунтів стерлінгів. На щастя, власник картки одразу ж зателефонував у банк і помилку було виправлено.
 
А от ресторан Ce’ La Vi в Сінгапурі цілком офіційно пропонує повечеряти в них за 2 мільйони доларів. До меню вечері входить 18 страв, серед яких — устриці в піні з шампанського, біла ікра, хамон, фуа-гра у вині, консоме з курки, запечений сібас (риба преміум-класу), тушкований голуб та стейк на грилі, а також вина витримки від 44 до 55 років. У програму романтичної вечері входять політ на вертольоті над Сінгапуром та поїздка на шикарному Rolls-Royce нічним містом. От таке селяві!