Або я, або кіно!

28.07.2016
Або я, або кіно!

Скарлет Йохансон.

Недовго тривали романтичні французькі канікули в житті голлівудської кінодіви Скарлет Йохансон. Два роки тому вона вийшла заміж за французького журналіста Ромена Доріака, народивши йому за місяць до весілля донечку Роуз, і переїхала до Парижа.
 
Тоді вона називала свій переїзд до Франції найкращим, що сталося в її житті, хоча й тоді зізнавалася, що з немовлям часто літають до Нью-Йорка.
 
Але, очевидно, Франція так і не стала для Скарлет рідною. А без мови, без друзів і — головне — без улюбленої роботи ніяке кохання не врятує. Тим більше що Йохансон є чим пишатися: днями її назвали найкасовішою актрисою в історії Голлівуду — фільми за її участю лише в американському прокаті заробили 3,3 мільярда доларів, що дозволило їй посісти 10-те місце в загальному рейтингу. Тож останнім часом Скарлет усе частіше почала порушувати питання про повернення в Америку.
 
Утім для Ромена Доріака Париж — також усе його життя, його робота і друзі, тож кидати це все і переїжджати до Лос-Анджелеса він так само не збирається. Більше того, як повідомив французький журнал Paris Match, він поставив коханій ультиматум, пригрозивши розлученням, якщо вона обере кар’єру. А місяць тому, повідомляли інсайдери, такий же ультиматум ставила і сама Скарлет.
 
Що ж, якщо парі не вдасться згладити ці «непримиримі протиріччя» і досягти компромісу, розлучення неминуче. Бо кохання коханням, а без самореалізації будь-який замок чи «хата з лободи» перетворюється на клітку, з якої хочеться втекти. Інакше… Як кажуть знавці, коли жінці обламують крила, доводиться літати на мітлі.