Трішки вагітна?

15.07.2016
Трішки вагітна?

Дженіфер Еністон.

Кілька місяців поспіль жовта преса пережовувала новину, що Рейчел із «Друзів» при надії. Це шокувало і потішило прихильників зірки, адже у свої 47 років Дженіфер — бездітна, хоча на екрані вона часто грає турботливих матусь. Останнім часом набридливі фотографи не випускають її з прицілу своїх дошкульних камер і просто таки чатують цілодобово коло будинку та переслідують на автомобілі.
 
Причиною такого ажіотажу стала світлина з відпочинку на пляжі, на якій Дженіфер у бікіні демонструє округлий животик. Фото облетіло увесь світ і зайняло перші шпальти таблоїдів. У новину повірили навіть знайомі та друзі жінки і кинулися вітати майбутню маму.
 
Після цього нерви в акторки здали і вона дала нарешті відсіч набридливим папараці — написала відкритого листа, який опублікувала на The Huffington Post. «Минулого місяця я зрозуміла, як
оцінюється жінка, на основі її сімейного і материнського статусів. Зараз преса намагається з’ясувати, вагітна я чи ні, вказуючи на те, що бездітні жінки є неповноцінними, невдахами або нещасними.
 
Поряд із нудними новинами з мого життя у світі відбувається величезна кількість подій, які заслуговують набагато більше уваги: масові розстріли, лісові пожежі, майбутні вибори. Так, може, «журналістам» варто звернути свою увагу на це», — написала Еністон. 
 
Вона також зазначила, що, може, колись і стане мамою, але в такому випадку світ дізнається новину з перших вуст. «Я обурена тим, що з’їдений на обід гамбургер призвів до того, що всі заговорили про мою вагітність, а друзі, колеги і незнайомі люди почали мене вітати, побачивши у ЗМІ фотографії, зроблені з невдалого ракурсу», — не стримала емоцій актриса. Що ж, життя зірок на 80 % складається з чуток, які самі ж таблоїди й вигадують. Інакше їм просто не було б про що писати.