Фатальна дівчина Бонда

13.07.2016
Фатальна дівчина Бонда

Тейлор Свіфт.

Дівчина Бонда не лише на екрані, а й у реальному житті може підкласти агентові 007 величезну свиню. Саме так сталося із британським актором Томом Гіддлстоном, якому відмовили в ролі Бонда через роман зі співачкою та актрисою Тейлор Свіфт. Продюсери вирішили, що спецагента в черговій частині бондіани не може грати занадто публічний актор.
 
Як стало відомо, творці Бондіани ще не визначилися остаточно з тим, хто ж таки замінить Деніела Крейга в наступній частині франшизи, і Том Гіддлстон був одним із головних претендентів на цю роль. Його помітили завдяки блискучій грі в нашумілому шпигунському міні-серіалі «Нічний адміністратор». Там він віртуозно виконав роль колишнього солдата Джонатана Пайна — таємного агента, борця з міжнародним тероризмом. Гіддлстон відомий також за роллю бога Локі у фільмі «Тор».
 
Утiм після того, як інтернет «підірвала» новина про його роман з Тейлор Свіфт, переговори припинилися. За інформацією джерела газети The Sun, тепер продюсери Бондіани вважають, що Гіддлстон «надто вже знаменитий» для ролі Джеймса Бонда і втратив привабливість таємничості. Молодий актор iще не встиг набити оскому подробицями свого особистого життя читачам жовтої преси, а от численні романи іменитої та титулованої Свіфт дуже вже прискіпливо висвітлюють американські папараці. Тож ім’я Тома останнім часом теж не сходить зі сторінок таблоїдів в усьому світі.
 
Що ж, свого часу агента 007 і справді грали Шон Коннері, Роджер Мур, Тімоті Далтон — витончені й рафіновані аристократи та актори з незаплямованою репутацією. І тут уже доводиться вибирати: жінка чи роль.