У Крим зганьбився останній «герой» терорист Денис Пушилін

12.07.2016
Що не кажіть, а одна справа — розмахувати зброєю і зображати з себе героя на різних телеканалах, а інша — продемонструвати реальну силу і мужність, подолавши хоча б звичайнісіньку смугу перешкод. 
 
Схоже, це не врахував один iз ватажків терористів «ДНР» Денис Пушилін, який зі своєю «командою» як почесний гість приїхав до Криму на змагання з пафосною назвою «Гонка героїв». Але при цьому забув, що за три роки війни він так роздобрів на казенних харчах, що зі своїми 112-ма кілограмами став більше схожий не на героя, а на колобка. Тож на заключному етапі, коли йому було потрібно з розгону подолати крутий підйом, тримаючись за канат, його не змогли витягти нагору навіть кілька його «бійців». 
 
Загалом, картина нагадувала ілюстрацію до відомих рядків Корнія Чуковського про нелегку роботу — із болота тягти бегемота. Зреш­тою, Пушилін зірвався і колобком скотився вниз, після чого відмовився робити інші спроби. «Це велике навантаження для нашої команди, 112 кг, коли мене команда витягувала. Але команда є команда. Будемо готуватися до наступного етапу і маємо показати кращий результат», — важко відсапуючись, заявив Пушилін.
 
Після цієї невдачі соцмережі перейменували Пушиліна на Пушка. Втім позивний Вінні Пух йому наразі підходить більше.