Донька Оззі Осборна вдягла авторську вишиванку української дизайнерки

08.07.2016
Донька Оззі Осборна вдягла авторську вишиванку української дизайнерки

Келлі Озборн.

Останнім часом українська вишиванка впевнено виходить на подіуми та червоні доріжки. Не цураються її і знаменитості різного штибу. Починаючи з відомого фото Джиммі Морісона у вишитій сорочці, подарованій етнічним українцем Енді Ворхолом, і закінчуючи фото Сильвестра Сталоне, Арнольда Шварценеггера, Джекі Чана і мільярдера Річарда Бренсона в аналогічному вбранні. Не менш стильно на знаменитостях виглядають і жіночі вишиванки — такі сорочки і сукні є в гардеробах Різ Уїзерспун, Ніколь Кіндман, Кеті Холмс, Сандри Буллок та Кейт Мосс.
 
Днями до цього списку додалася дочка легендарного рок-музиканта Оззі Осборна, поп-рок співачка Келлі. На своїй сторінці в мережі Instagram зірка виклала фотографію в чудовій сукні-вишиванці від українського дизайнера Юлії Магдич. Розкішна довга полотняна сукня, оздоблена квітами і ластівками, різко контрастує з ультра-модною короткою зачіскою і лавандовим кольором волосся Келлі, але водночас дуже їй личить.
 
Для Келлі знайом­ство з моделями української дизайнерки стало справжнім відкриттям. «Люди можуть думати, що Нью-Йорк — центр моди, але я маю свій — це Україна. Не можу повірити, що я перша знаменитість, яка одягла @yuliya_magdych. Згадайте моє слово, Юлія стане наступним героєм моди», — підписала фото співачка. До слова, вона сама є доволі непоганим модельєром і серед селебрітіз вирізняється вишуканим смаком і любов’ю до експериментів з образами.
 
Українські мотиви не дають спокійно спати модним дизайнерам уже кілька сезонів поспіль. От і цьогорічний паризький тиждень моди відзначився показом осінь-зима 2016 бренду MonclerGammeRouge. Деякі сукні та кофтини колекції нагадували українську вишивку хрестиком — чорно-червоні орнаменти на білому тлі. Тож слова стильної Келлі про майбутній злет українських дизайнерів не такі далекі від істини. Тим більше, якщо сама Осборн береться робити їм промоцію.