Наші Рембо: чоловіча краса в АТО

05.07.2016
Наші Рембо: чоловіча краса в АТО

Найгарніші у світі.

Говорити про чоловічу красу прийнято через призму вчинків і характеру. Але журналісти depo.ua вирішили нагадати, що українські військові — красені не лише завдяки мужності і звитязі, виявлених у гарячій точці, а й буквально. Склали топ-10 найкрасивіших бійців і волонтерів в АТО за версією користувачів соціальних мереж, котрі більше вподобали ті чи інші фото воїнів.
 
«У цій добірці ви зустрінете не тільки бійців АТО, а й волонтерів, військових священиків, бійців Нацгвардії. Врешті, всі вони також воюють на різних фронтах, кожного дня наближаючи нашу Перемогу», — прокоментували у виданні. За словами організаторів опитування, основною його метою було проявити підтримку і увагу військовим, окрім того, коли людина красива, нею не гріх і помилуватись.
 
«Зовнішність, мабуть, останнє, про що думають атошники. Але свої фотопортрети вони залюбки публікують у соцмережах, збираючи сотні «лайків». Тому що війна війною, а отримувати увагу, підтримку, схвалення, відчувати себе нормальною, красивою людиною дуже хочеться кожному».
 
Тож у рейтингу найкрасивіших опинились штурмовик-кулеметник батальйону «Айдар» Антон Вальянос, боєць 93-ї ОМБр, який наразі вже демобілізований і повернувся до роботи оператора на телебаченні, Дмитро Двойченков, боєць 93-ї бригади ЗСУ, котрий теж демобілізований і проходить реабілітацію після поранення, а в мирному житті займається виготовленням прикрас і аксесуарів iз бісеру Андрій Живущий, один із речників АТО, офіцер, військовий журналіст Леонід Матюхін, священик УПЦ Київського патріархату, капелан Дмитро Поворотній, командир взводу першої десантної роти 80-ї аеромобільної бригади, письменник, блогер і атошний модник (впроваджує носіння тактичних кілтів) Юрій Руденко, госпітальєр, військовий парамедик, режисер, автор фільму War for Peace про медиків у зоні АТО Євген Титаренко, військовий волонтер, ортодоксальний єврей Олександр Черкаський (Asher Joseph Cherkassky), «кіборг», ротний 5-го батальйону Добровольчого українського корпусу, актор і режисер Андрій «Богема» Шараскін.
 
Окрім цього, за тиждень у виданні обіцяють опублікувати аналогічний жіночий рейтинг красунь в АТО.