Бій Кличка і Ф'юрі відбудеться 29 жовтня

05.07.2016

Бокс

Як повідомив менеджер українського боксера Володимира Кличка Берндт Бенте, повторний бій нашого «супертяжа» проти британця Тайсона Ф’юрі, який було заплановано на 9 липня, відбудеться 29 жовтня в Манчестері. До цього часу володар чемпіонських поясів за версіями WBO та WBA планує залікувати травму гомілкостопа.

Художня гімнастика

На етапі Кубка світу в Берліні українська грація Ганна Різатдінова двічі піднімалася на вищу сходинку п’єдесталу пошани. Спочатку вихованка школи Дерюгіних здобула «золото» у вправах з обручем, після чого повторила свій успіх, демонструючи програму з булавами.

Плавання

Головна олімпійська надія вітчизняного плавання Андрій Говоров став переможцем відкритого чемпіонату Франції, де майстер спринту виграв заплив на 50 м батерфляєм, оновивши при цьому рекорд України.

Визнання

Дворазовий бронзовий призер чемпіонату Європи з фехтування на шпагах Богдан Нікішин визнаний Національним олімпійським комітетом найкращим спортсменом червня. Особистий наставник спортсмена Ольга Маркіна названа найкращим тренером першого літнього місяця.