хроніка

17.06.2016

Теніс

Через дощ, який цьогоріч постійно докучає організаторам Відкритого чемпіонату Франції, прима українського тенісу Еліна Світоліна учора не змогла провести свій поєдинок четвертого кола проти першої ракетки планети Серени Уїльямс. Відзначимо, що на попередньому етапі українка, посіяна в Парижі під 18-м номером, переграла 14-ту сіяну, сербку Ану Іванович, — 6:4, 6:4, а в другому турі легко «розібралася» з американкою Тейлор Таунсенд — 6:3, 6:0.

«Формула-1»

Переможцем Гран-прі Монако став чинний чемпіон світу, британець Льюїс Хемілтон. Завдяки тактиці мінімально можливої кількості піт-стопів  перший пілот «Мерседеса» на вузькій трасі в Монте-Карло зумів перехитрити своїх опонентів і здобути першу перемогу в сезоні, котра дозволила йому скоротити відставання в загальному заліку від лідера ЧС — партнера по «стайні» Ніко Росберга.

Художня гімнастика

На етапі Кубка світу в Фінляндії найсильніша вітчизняна грація Ганна Різатдінова здобула чотири нагороди, дві з яких — найвищої проби. Кубкове «золото» уродженка Криму «взяла» за підсумками вправ зі стрічкою та обручем. «Срібло» їй принесли булави, а вправи з м’ячем — «бронзу».