Ребро для Анни: головний тренер «Динамо» нарешті відгуляв весілля

14.06.2016
Ребро для Анни: головний тренер «Динамо» нарешті відгуляв весілля

Анна Реброва.

Не тільки голлівудські зірки у справах сімейних уникають публічності (хоча і їм це рідко коли вдається). От і головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров спробував відгуляти весілля без зайвого галасу, запросивши до столичного ресторану «Прага» лише близьких друзів. Більше того — святкування відбулися в день, коли увага усіх футбольних фанів була прикута до старту Євро-2016 у Франції.
 
Утім, саме гості весілля «спалили» пару, виставивши в соцмережі фото з весілля. Нареченою Реброва стала дівчина Анна, адміністратор одного з ресторанів ведучого програми «Майстер-шеф» Миколи Тищенка, з якою тренер зустрічається більше трьох років і яка у січні народила йому сина. З’ясувалося також, що перед тим пара побувала в ЗАГСі, де офіційно оформила свої стосунки. А от для весілля час знайшовся лише влітку.
 
Це — другий шлюб відомого футболіста. З першою дружиною Людмилою Ребров прожив 15 років, однак кілька років тому пара розлучилася. У 2013 році екс-дружина тренера з сином Дмитром переїхала до Лондона після того, як потрапила біля тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі в ДТП: її Range Rover зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2104, у результаті чого пасажирка ВАЗ, 19-річна вагітна дівчина, загинула, а її чоловік отримав важкі травми. 
 
До речі, Дмитро Ребров, якому вже 17, навчається в лондонській школі і грає за місцевий футбольний клуб. А батько не приховує бажання з часом запросити його до київського «Динамо». Ким буде Ребров-наймолодший, якому півроку, батьки ще не визначилися.